gibanje in slikanje 1


Gibanje in slikanje


V evritmijskem delu skozi gibanje poustvarimo različne otroške pesmice, povezane z letnim časom in barvami. Nato nas zgodba o palčku Slikarču pripelje v svet barv. To doživetje poustvarimo v tretjem slikarskem delu, kjer spoznamo tehniko slikanja mokro na mokro.

Program pripravljata in vodita:

Mag. Primož Kočar, univ. dipl. zgod., večletne izkušnje pri delu z otroki (v vrtcu in OŠ), vodi delavnice suhega polstenja za otroke in odrasle, slikanja za otroke, organizira in vodi tematske tabore za otroke, sooblikuje program plesnih delavnic.

Alja Venturini, dipl. evritmijstka, 12 let dela v šoli z otroki in dijaki, poučevanje umetniškega oblikovanja in evritmije. Več let je vodila krožek plesov preteklih obdobij. Vodi seminar evritmije, delavnice mokrega polstenja, plesa za otroke in odrasle ter vodi tematske tabore za otroke.

Kontakt in informacije:

Alja Venturini, 040-298-723 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Primož Kočar, 031-311-225 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na vrh strani