Prispevkipocitnisko varstvo_1


pocitnisko varstvo_2


pocitnisko varstvo_3

Vabimo vas k poslušanju reportaže na Radiu Slovenija

Počitniško varstvo


Dnevno 4-urno varstvo bo med 2. in 22. julijem 2013 potekalo vsak dan razen sobot in nedelj, med 9.00 in 13.00. Dan bomo začeli z gibalnim uvodom, na igrišču ŠD Tabor. Nato bomo v prostorih društva (KUD Sredina, Vidovdanska 2) ustvarjali v različnih tehnikah. Polstili bomo volno, rezljali, gubali papir (origami) in se učili starih prstnih igric z vrvicami. Obiskali bomo kulturne ustanove in vsak dan zaključili s kosilom, ki je prav tako vključeno v brezplačno varstvo, ki ga financira MOL.

Varstvo je namenjeno šolskim otrokom.

Vstop je prost. Varstvo podpira MOL.

Zaradi lažje organizacije in omejenega števila mest, so potrebne predhodne najave.

Prijave in informacije:
Alja Venturini, 040 298 723 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Primož Kočar, 031 311 225 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Vtisi s počitniških delavnic


Lenart je obiskoval delavnice pri vas v mesecu juliju in avgustu. Že po prvem srečanju je prišel domov navdušen, ker ste počeli zanimive stvari.Z veseljem je doma pripovedoval kaj vse se je dogajalo.Pri vas ustvarjene predmete iz volne je razstavil doma v dnevni sobi in se večkrat čez dan ustavljal pri njih. Nesel jih je pokazat tudi noni in nonutu. Z delavnic je domov prihajal vedno umirjen, poln idej in zamisli.Opazila sem ,da je ustvarjanje pri vas nanj delovalo pozitivno in pomirjujoče. Vesela sem da je pri vas odkrival nove stvari, ki so ga razveseljevale.
Pri vašem delu vam želim mnogo uspehov saj počnete to, kar je redna šola nekako pozabila.
Z velikim veseljem bom svojega otroka še kdaj pripeljala vam.

Lep pozdrav,
Ivana ČernigojNa vrh strani