sola tekstila_1

sola tekstila_2

sola tekstila_3

sola tekstila_4
Mala šola ročnih del in umetniškega oblikovanja za otroke in mladino

Vabimo vas da popoldnaski čas preživite na ustvarjalnicah, kjer bomo ustvarjali v različnih tehnikah, predvsem z naravnmi materiali. Naučili se boste oblikovati z volno, suho in mokro polstiti, plesti in tkati na manjše okrogle statve, šivati, rezljajati, tolči baker, ustvarjati s papirjem v tehniki  origami, oblikovati z glino in slanim testom, se preizkusiti v lepopisju in izdelovanje voščilnic iz suhega cvetja

Mala šola ročnih del in umetniškega oblikovanja bo vsako sredo med 17.00 in 19.00 in je primerna za otroke in mladino od 7 do 19 leta. Primerna je tako za začetnike kot za tiste, ki ste v nekaterih tehnikah že pridobili znanje.
S seboj imejte kakšno staro brisačo in udobna oblačila, ki se lahko tudi malce zmočijo.

Prva ustvarjalnica bo v sredo 25. septembra 2013. Če je prostor se lahko ustvarjalnicam pridružite kadarkoli med letom.

Cena štirih 2 urnih ustvarjalnic z vodenjem in materialom je 40 €. Dejavnost bo v Kud Sredina, Vidovdanska 2, Ljubljana.

Informacije in prijave:
Alja Venturini, 040 298 723 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

V okivru Male šole ročnih spretnosti bosta organizirani dve razstavi izdelkov v Kud Sredina, ena pred novih letom in druga ob zaključku, konec maja. Sproti pa bomo izdelovali tudi pregledno mapo vseh tehnik. V skupini bo največ 15 udeležencev.
Ustvarjalnice bodo vodili izkušeni pedagogi, umetniki in ustvarjalci, katerih izdelki nosijo tudi certifikat Domača in umetnostna obrt.
 

Na vrh strani