kraljicine_plesne_2

"Nič ni človeku tako potrebno kot ples. Brez plesa človek ne more ničesar."
Moliere, Žlahtni meščan

Fotografije z delavnic
Kraljičine plesne delavnice
... tudi za kraljeviče
Za otroke od 6. do 14. leta

Vas zanima kako so plesali kralji in kraljice na gradovih in ljudje na podeželju? Plesi, ki jih ponekod po Evropi plešejo ob raznih priložnostih so zanimivi in sodobni tudi danes. Otroci jih zelo radi plešejo saj vsebujejo igrive elemente, zahtevajo spretnost in gibljivost.

Umetnost gibanja je za otrokov razvoj pomembna, saj vnaša z doživetjem ritma, harmonije in melodije ravnotežje v njegovo duševno naravo. Vsi ti elementi so vsebovani v dvornih in družabnih plesih preteklih obdobij. Učili se jih bomo tudi ob živi glasbi. Plesi so zelo različni, primerni otrokovemu razvoju, vsebujejo veliko igrivih elementov, zgodbe, družabne igre in spretnosti. Preizkusili se bomo tudi v žongliranju. Prijetno bo!

Odvijale se bodo vsak četrtek od 17.00 naprej, v prostorih KUD Sredina na Vidovdanski 2 v Ljubljani.

Plesne delavnice so primene za otroke od 6. do 14 leta.

Mesečni prispevek za delavnice ali igralne urice je 15€.

Informacije in prijave:
Alja Venturini, 040-298-723 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Možno se je tudi dogovoriti za delavnice ob drugih terminih in drugačnem obsegu, lahko pa pridemo tudi v vaš kraj ali na prireditev. Podobne delavnice prirejamo tudi v osnovnih in srednjih šolah.

 

Na vrh strani