brosura_umetniskih_dejavnosti_prednjaVabimo vas k ogledu brošure umetniških dejavnosti za otroke, mladostnike, učitelje in vzgojitelje, ki jih ponuja KUD Sredina.

gibanje in slikanje prednjaNa povabilo osnovne šole organiziramo umetniško delavnico primerno za dneve dejavnosti ali kot obogatitev rednega programa zgodovine, likovne umetnosti, glasbe, športa (medpredmetna povezava v praksi).

evritmija_za_ucitelje_prednjaNa zahtevo organiziramo delavnice evritmije za učitelje osnovnih in srednjih šol.

Evritmija je gibanje, s katerim aktiviramo in uravnotežimo svojo pozornost. Z njo pridobimo praktičen vpogled v dinamiko lastnega dela, timskega dela in delovanja šole kot celote.

evritmija_os_prednjaNa povabilo osnovne šole organiziramo delavnice evritmije, ki priležejo znotraj vsebine pouka pri vseh predmetih, ob kulturnih, naravoslovnih in prazničnih dneh.

polstenje_soleZa srednje šole po naročilu organiziramo delavnice mokrega in suhega polstenja (filcanja) za dijake in dijakinje.

Delavnice sestojijo iz kratke predstavitve polstenja in izdelave torb, kap, copatov, figur...

polstenje_soleZa šole po naročilu organiziramo delavnice mokrega in suhega polstenja (filcanja) za otroke od 1. do 9. razreda.

Delavnice sestojijo iz kratke predstavitve polstenja in izdelave žogic, torb, kap, copatov, živalic...

dvorni_in_druzabni_plesi_prednjaNa povabilo osnovne šole organiziramo plesno delavnico primerno za dneve dejavnosti ali kot obogatitev rednega programa zgodovine, likovne umetnosti, glasbe, športa (medpredmetna povezava v praksi).

srednji_vek_za_dozivet_prednjaNa povabilo osnovne šole organiziramo srednjeveško izkušnjo primerno za dneve dejavnosti ali kot obogatitev rednega programa zgodovine, likovne umetnosti, glasbe, športa (medpredmetna povezava v praksi).