od risbe do slike prednjaV oktobru 2015 pripravljamo tečaj risanja in slikanja na katerem se bomo podrobneje seznanili z risarskimi tehnikami in drugimi metodami.

predavanje 1Vabimo vas na seminar z naslovom Uganke filozofije – 100 let. Odvil se bo med 6. in 8. junijem v prostorih KUD Sredina.

casopis maj 2015 prednjaVabimo vas na predstavitev vsebine nove številke časopisa Človek in svet, ki bo v torek, 19. maja 2015 ob 19.00 v KUD Sredina v Ljubljani. 

evritmija_prednjaVabimo vas na tedenska srečanja vadbe evritmije v začetniški in nadaljevalni skupini.

Srečanja se ponovno pričnejo 20. septembra ob 17h!

izobrazovanje za ucitelje prednjaVabimo vas na izobraževanje za učitelja waldorfske pedagogike, ki bo potekalo med leti 2016 in 2019. 

simpozij parzival prednjaVabimo vas na mednarodni simpozij pripovedovanja, ki se bo med 14. in 21. julijem odvil na Ptuju.

predavanje 1Vabimo vas na seminar Čas in ritem. Odvil se bo med 19. in 21. junijem ter 21. in 23. avgustom 2015 v prostorih KUD Sredina.

lunin_festival_prednjaV mesecu decembru lahko unikatne izdelke članov Kud Sredina kupite tudi na različnih decembrskih sejmih.

sola tekstila_prednja Vabilo za priključitev pouku in rokodelskemu programu za mladino in mlajše odrasle s posebnimi potrebami.

lunin_festival_prednjaV okviru dejavnosti KUD Sredina bosta v torek in sredo predstavitvi polstenja in evritmije na Festivalu za tretje življensko obdobje v Cankarjevem domu.