filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaŠtudijski večeri, kjer bomo s predavanji osvetljevali osrednja vprašanja sodobnega bivanja, nas bodo vodili od običajne nereflektirane zavesti preko filozofske miselne prebuditve do soočenja z antropozofijo Rudolfa Steinerja.

goethe prednjaVabimo vas na biografsko predavanje o Johannu Wolfgangu Goetheju. Odvilo se bo 29. februarja ob 18.00 v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.
manihejci prednjaVabimo vas na sklop treh predavanj z naslovom Mani in manihejska usoda. Odvila se bodo med 7. in 9. septembrom v prostorih KUD Sredina.
schiller prednjaVabimo vas na biografsko predavanje o Friderichu Schillerju. Odvilo se bo 25. januarja v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.
Parzival prednjaVabimo vas na seminar z naslovom Parzival - nastanek, zgodba in pomen epa. Odvil se bo med 19. in 21. aprilom v prostorih KUD Sredina.
jaslice_prednjaV adventnem času prirejamo tečaj izdelovanja jaslic iz nepredene volne. Izdelali bomo sveto družino, živalice in tri kralje.
terra parzival_prednjaVabimo vas na prireditev Program Terra Parzival, ki se bo med 22. in 24. junijem odvil v okolici gradu Borl in na katerem bo s predavanjem in performansom sodelovala tudi KUD Sredina.
Vabimo vas na ogled biografske razstave Rudolf Steiner v Sloveniji. Otvoritev bo 2. novembra v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.
nietzsche prednjaVabimo vas na biografsko predavanje o Friderichu Nietzscheju. Odvilo se bo 28. marca ob 18.00 v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.
statenberg_prednjaVabljeni na predstavitev projekta Terra Parzival, kjer bo predstavljena zgodovina delovanja IDRIART, ep o Parzivalu z njegovim pomenom za današnji čas, program Parzival 2012 v sklopu EPK ter koncert in glasbeni proces, ki ga bo vodil Miha Pogačnik.