lunin_festival_prednjaVabimo vas na Bazarju nevladnih organizacij LUPA v Ljubljani, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnico polstenja.
filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaVabimo vas na predavanje na katerem bo ob izidu nove številke časopisa Človek in svet predstavljena vsebina,
ki obravnava osnovna načela vzgoje otrok in mladostnikov.
filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaFilozofsko-antropozofsko izobraževanje je namenjeno vsem, ki si želijo prepoznati sodobne kulturne impulze, osvojiti lastne filozofske temelje in spoznati osnovne ideje antropozofije.
delavnica_akrobatike_prednjaVabimo vas na delavnico akrobatike za odrasle, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Zavodom Cirkokrog.

ekopraznik_prednjaV soboto 10.9.2011 vas vabimo, da obiščete stojnico in ustvarjalne delavnice KUD Sredina na Eko prazniku na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.
casopis_december_2010_prednjaVabimo vas na predstavitev časopisa Človek in svet, ki bo v sredo, 15. decembra ob 19.00 v Waldorfskem vrtcu Maribor - Mavrična dežela. 
filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaVabimo vas na predavanje Rüdigerja Blankertza z naslovom O fenomenu Rudolf Steiner.


knjizni_sejem_prednjaVabljeni na knjižni sejem, ki bo med 1. in 5. decembrom v Cankarjevem domu. Sredina se bo s svojimi publikacijami predstavljala v 2. preddverju ob vhodu v Kosovelovo dvorano.
blejski_otok_prednjaVabimo vas na kulturni dogodek ob stoletnici obiska Rudolfa Steinerja v Sloveniji, ki se bo v petek, 24. junija, odvil na Bledu.

jaslice_prednjaV adventnem času prirejamo delavnice izdelovanja jaslic iz nepredene volne. Izdelali bomo sveto družino, živalice in tri kralje.