otroske_igre_ljudske_pesmi_prednjaVabimo vas na seminar otroških iger in ljudskih pesmi, ki lahko v sodobnem času predstavljajo pomembno vzpodbudo v otrokovem razvoju. Namenjen je učiteljem 1. triade in staršem.
ehrlich_prednjaVabimo vas, da se nam v juniju pridružite na treh večdnevnih seminarjih evritmije, ki jih bo vodila gospa Annemarie Ehrlich.

evropski_druzabni_prednjaVabimo vas na prireditev v sklopu poklicnega usposabljanja z naslovom Gibalno in glasovno izročilo preteklih stoletij, na kateri bo nastopila tudi plesna skupina KUD Sredina.
renesancni_dvorni_plesi_prednjaVabimo vas na seminar italijanskih dvorskih plesov 15. stoletja, ki ga bo v treh srečanjih vodila Lidija Podlesnik Tomášiková. Plesali bomo plese kot so "nizki ples" in "ballo", ki sta bili dve temeljni plesni obliki tega časa.
casopis_julij_2010_predstavitev_prednjaVabimo vas na predstavitev vsebine julijske številke časopisa Človek in svet, ki bo v četrtek, 23. septembra ob 19.30 v KUD Sredina v Ljubljani. 
celica_prednjaVabimo vas na predavanje filozofa Davorina Peršiča, ki se bo v okviru ciklusa Prenočevanja, filozofski pogovori, odvilo v hostlu Celica.
ekopraznik_prednjaV soboto 11.9.2010 vas vabimo, da obiščete stojnico in ustvarjalne delavnice KUD Sredina na Eko prazniku na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.
polstenje_pod_kozolcem_prednjaVabimo vas na poletno delavnico polstenja na ekološki kmetiji Vovše pri Vačah.


filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaFilozofsko-antropozofsko izobraževanje je namenjeno vsem, ki si želijo prepoznati sodobne kulturne impulze, osvojiti lastne filozofske temelje in spoznati osnovne ideje antropozofije.
predstavitev_casopisa_decemeber_prednjaVabimo vas na predstavitvi vsebine tretje številke časopisa Človek in svet, ki bosta
2. marca ob 19.00 v KUD Sredina v Ljubljani in 11. marca ob 18.00 v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu.