Plesna srečanja za odrasle

plesna_srecanja_prednjaVabimo vas na redna plesna srečanja, kjer boste lahko spoznali družabne plese angleške, francoske, nemške in italijanske renesanse.

Predstavitev nove številke časopisa

predstavitev_casopisa_september_prednjaOb izidu nove številke časopisa Človek in svet, vas vabimo na predstavitev vsebine, ki bo v četrtek, 22. oktobra ob 19.30 v galeriji hostla Celica v Ljubljani.

Izdelovanje igralnih preprog

igralne_preproge_prednjaV dveh nedeljskih popoldnevih boste v tehniki suhega in mokrega polstenja volne izdelali igralno preprogo in živalice, škratke, mostove, drevesa, itd.

Kitajska kultura

kitajska_kultura_prednja2V okviru prispevkov k svetovni kulturi vas vabimo na dvodnevno predstavitev kitajske kulture, ki bo zaobjela fotografsko razstavo, predavanja in umetniško delavnico.

Kaj sledi kapitalizmu?

karl_huober_prednjaVabimo vas na predavanje Karla Huoberja, podjetnika in misleca, ki v gospodarstvu razvija prakso dobrih odnosov. Njegov pogled na gospodarsko stanje odkriva izvorne probleme, ki jih lahko rešimo le s celovitim miselnim vpogledom in ne z običajnimi "ukrepi" ali novimi "strategijami".
Sobota, 6. februar 2010 ob 19.00.

Petje slovenskih ljudskih pesmi

petje_prednjaV septembru prirejamo seminar petja z Ljobo Jenče. Srečali se boste z interpretacijami ljudskih pesmi slovenskih pokrajin skozi utrip praznikov in menjavo letnih časov, s posebnim poudarkom na obrednih pesmih in otroškem izročilu.

Umetniski večer posvečen Schillerju in Goetheju

goethe-schiller_prednjaOb obletnici Schillerjevega rojstva, vas vabimo na umetniški večer posvečen Schillerju in Goetheju, z evritmijsko predstavo.

Delavnice za seniorje

evritmija_seniorji_prednjaUpokojence in upokojenke vabimo, da se nam pridružite pri rednih delavnicah, ki so pripravljene posebej za vas. Na njih se boste razgibali, si popestrili dan in se nasplošno počutili pomlajene.

Izdelovanje jaslic iz nepredene volne

jaslice_prednjaV adventnem času prirejamo delavnice izdelovanja jaslic iz nepredene volne. Izdelali bomo sveto družino, živalice in tri kralje.

Filozofsko-antropozofsko izobraževanje

filozofsko_antropozofsko_izobrazevanje_prednjaV letu 2009/10 predstavljamo program, ki vsebuje teme za kulturno orientacijo v zgodovini kulture, sodobnih dilemah in duhovni zgodovini.