pocitnisko varstvo_prednjaZa otroke in mlade bomo med šolskimi počitnicami izvajali dnevno 4-urno varstvo.


miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.
tabor narava_umetnost_prednjaVabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na poletnem taboru kjer bo potekalo druženje v prijetnem naravnem okolju ob otroških viteških igrah, polstenju, poslušanju zgodb, rezljanju, pripravi srednjeveške hrane na ognju, skrbi za živali, plesu in petju.
pocitniske_februar_prednja Kud Sredina tudi v jesenskih počitnicah pripravlja ustvarjalnice za šolske otroke in mladino.


pocitniske_februar_prednjaTudi letos smo v Sredini pripravili večdnevne ustvarjalne delavnice, ki se bodo odvile v prijetnem vzdušju pod kvalitetnim pedagoškim vodstvom.
igralne_urice_prednjaEnkrat tedensko vas vabimo na igralne urice za otroke in starše.
V prijetni atmosferi bo nagovorjena otroška domišljija in ustvarjen prostor za smiselno ustvarjalnost.

pustovanje_prednjaVabimo vas na pustno rajanje na temo poklicev. Pustovali bomo kot: klobučarji, mizarji in šivilje. Skupaj bomo peli, plesali in seveda izdelovali igrače iz lesa, vrvice za prstne igre in žogice.
mini_poletje_prednjaCelo poletje nas lahko obiščete na ustvarjalnicah ob predstavah Mini poletja na Ljubljanskem gradu in v Mini teatru na Križevniški ulici.
bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že peto leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.
sola tekstila_prednjaDragi mladi umetniki in znanstveniki za vas smo pripravili delavnice, kjer boste izdelali različne izdelke iz volne.