ustvarjalni_srednji_vek_prednjaVabimo vas na delavnice na temo "Ustvarjalni srednji vek" na ljubljanskem gradu, na katerih bo KUD Sredina imela stojnico ter ustvarjalnice tolčenja bakra, rezljanja in polstenja.
historial_prednjaTudi letos vas vabimo na škofjeloški Historial, kjer bo KUD Sredina sodelovala z delavnicami za otroke.

spectaculum_prednjaVabimo vas na vsakoletni srednjeveški sejem Spectaculum v Brežah, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnice tolčenja bakra, rezljanja in polstenja.
lunin_festival_prednjaNa letošnjem Luninem festivalu v Ljubljanskem parku Tivoli bo KUD Sredina za otroke in starše pripravilo ustarjalne delavnice polstenja, rezljanja, tolčenja bakra, kraljičinih plesov, oblikovanja s čeblejim voskom in slikanja.
lunin_festival_prednjaTudi na letošnjem Otroškem bazarju bo KUD Sredina, v sodelovanju s trgovino Rajarija, za otroke 
pripravilo ustarjalne delavnice polstenja, oblikovanja s čebeljim voskom, slikanja in risanja.
pocitniske_delavnice_prednjaZa otroke in mlade bomo med šolskimi počitnicami izvedli niz večdnevnih ustvarjalnih delavnic z različnimi vsebinami.

mini_poletje_prednjaCelo poletje nas lahko obiščete na ustvarjalnicah ob predstavah Mini poletja na Ljubljanskem gradu in v Mini teatru na Križevniški ulici.
palcek_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Palček, v izvedbi Sredinine lutkovne skupine.


lent_prednjaV okviru Festivala Lent se bo KUD Sredina predstavila s stojnico in delavnicami na Art kampu v Mariborskem mestnem parku.
srednjeveski_tabor_prednjaVabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na srednjeveškem taboru kjer bo potekalo druženje v prijetnem naravnem okolju ob otroških viteških igrah, polstenju, poslušanju zgodb, rezljanju, pripravi srednjeveške hrane na ognju, skrbi za živali, plesu in petju.