pohodni_tabor_prednjaVabimo vas, da se nam letos pridružite tudi na pohodnem taboru kjer bo potekalo druženje v prijetnem naravnem okolju na pohodih, polstenju, poslušanju zgodb, rezljanju, nabiranju zelišč, skrbi za živali, plesu in petju.
bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že tretje leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.
altermed_sejem_prednjaKUD Sredina in trgovina Rajarija iz Kranja bodo med 18. in 20. marcem gostovali na sejmu Altermed v Celju. Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru kjer bodo vse tri dni potekale brezplačne delavnice za otroke.
miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.
gospa_pehtra_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Gospa Pehtra, v izvedbi Sredinine lutkovne skupine.


kraljevina_ognjenega_zmaja_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Kraljevina ognjenega zmaja, v izvedbi sredinine lutkovne skupine.


pocitniske_februar_prednjaTudi letos smo v Sredini pripravili večdnevne ustvarjalne delavnice, ki se bodo odvile v prijetnem vzdušju pod kvalitetnim pedagoškim vodstvom.
pastir_in_snezka_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Pastirček in Snežka, v izvedbi Sredinine lutkovne skupine.


lumina_s_svetilko_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Lumina s svetilko, v izvedbi Sredinine lutkovne skupine.


lunin_festival_prednjaNa letošnjem Otroškem bazarju bo KUD Sredina, v sodelovanju s trgovino Rajarija, za otroke 
pripravilo ustarjalne delavnice polstenja, oblikovanja s čebeljim voskom, slikanja in risanja.