gibanje_in_slikanje_prednjaVabimo vas, da se nam ob petkih pridružite pri evritmiji, prstnih igrah, ritmičnimih vajah in se z nami igrate v svetu barv.

srednjeveski_tabor_prednjaVabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na srednjeveškem taboru kjer bo potekalo druženje v prijetnem naravnem okolju ob otroških viteških igrah, polstenju, poslušanju zgodb, rezljanju, pripravi srednjeveške hrane na ognju, skrbi za živali, plesu in petju.
lunin_festival_prednjaNa letošnjem Luninem festivalu v Ljubljanskem parku Tivoli bo KUD Sredina za otroke in starše pripravilo ustarjalne delavnice polstenja, rezljanja, tolčenja bakra, kraljičinih plesov, oblikovanja s čeblejim voskom in slikanja.
altermed_sejem_prednjaKUD Sredina in trgovina Rajarija iz Kranja bodo med 19. in 21. marcem gostovali na sejmu Altermed v Celju. Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru kjer bodo vse tri dni potekale brezplačne delavnice za otroke.
sentjanzevo_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Šentjnaževo, v izvedbi sredinine lutkovne skupine.


pocitniske_februar_prednjaTudi letos smo v Sredini pripravili večdnevne ustvarjalne delavnice, ki se bodo odvile v prijetnem vzdušju pod kvalitetnim pedagoškim vodstvom.
pocitniske_delavnice_prednjaZa otroke in mlade bomo med šolskimi počitnicami izvedli niz večdnevnih ustvarjalnih dejavnosti z različnimi vsebinami.
pustovanje_prednjaVabimo vas na pustno rajanje na temo poklicev. Pustovali bomo kot: slaščičarji, šivilje, čevljarji, oblikovalci polsti in mizarji. Skupaj bomo peli, plesali in seveda izdelovali.
zakljucek_otroskih_dejavnosti_prednjaOb zaključku rednih otroških dejavnosti, vas vabimo na zaključno srečanje, ki bo v četrtek, 13. maja.

pustovanje_prednjaVabimo vas na pustno rajanje na temo poklicev. Pustovali bomo kot: klobučarji, mizarji in gledališki mojstri. Skupaj bomo peli, plesali in seveda izdelovali. Zaključili bomo z lutkovno igrico "Gospa Pehtra".