pustna_delavnica_prednjaMalo pred pustnimi norčijami si lahko izdelate svoj čarovniški, vilinski, škratovski, pastirski (ali kakšen drug) klobuk in zanimivo masko iz polsti.
srednjeveski_dan_prednjaSrednjeveški dan na ljubljanskem gradu se je uspešno odvil. Na ogled in preizkušnjo so bili različni dogodki, kot so umetniške delavnice, glasbeni in plesni nastopi, dvoboji in še veliko drugih zanimivosti. Vabimo vas, da si preberete krajši vtis in ogledate fotografije s prireditve.
bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že drugo leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.
polstenje_mladostniki_prednjaPetkove večere bomo popestrili z ustvarjalnimi dejavnostmi za mlade. Družili se bomo ob spoznavanju in preskušanju različnih tehnik umetniškega ustvarjanja.
miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.
srednjeveski_tabor2009_zakljucen_prednjaSrednjeveški tabor se je uspešno zaključil.
Vabimo vas, da si preberete nekaj utrinkov s tabora in ogledate skupinsko fotografijo.
snezena-deklica-prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Snežena deklica, v izvedbi sredinine lutkovne skupine.

pastirski_tabor2009_zakljucen_prednjaPastirski tabor se je uspešno zaključil.
Vabimo vas, da si preberete nekaj utrinkov s tabora in ogledate skupinsko fotografijo.
pastir_in_kaca_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Pastir in kača, v izvedbi sredinine lutkovne skupine.