Počitniško varstvo

pocitnisko varstvo_prednjaZa otroke in mlade bomo med šolskimi počitnicami izvajali dnevno 4-urno varstvo.


Bučne počitnice

pocitniske_februar_prednjaTudi v času krompirjevih počitnic smo v Sredini pripravili večdnevne ustvarjalne delavnice, ki se bodo odvile v prijetnem vzdušju pod kvalitetnim pedagoškim vodstvom.

Poletni tabor - Narava in umetnost

tabor narava_umetnost_prednjaVabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na poletnem taboru kjer bo potekalo druženje v prijetnem naravnem okolju ob otroških viteških igrah, polstenju, poslušanju zgodb, rezljanju, pripravi srednjeveške hrane na ognju, skrbi za živali, plesu in petju.

Kraljevina ognjenega zmaja

kraljevina_ognjenega_zmaja_prednjaVabimo vas na ogled lutkovne predstave Kraljevina ognjenega zmaja, v izvedbi sredinine lutkovne skupine.


Počitniške delavnice

pocitniske_februar_prednjaTudi letos smo v Sredini pripravili večdnevne ustvarjalne delavnice, ki se bodo odvile v prijetnem vzdušju pod kvalitetnim pedagoškim vodstvom.

Srednjeveški dan v Ljubljani

srednjeveski_dan_prednjaVabimo vas na letošnji srednjeveški dan v Ljubljani, kjer bo v organizaciji KUD Sredina izvedeno več dejavnosti: polstenje, tolčenje bakra, kaligrafija, šivanje,
kraljičini plesi, petje, viteški poligon in cirkus.

Miklavževanje

miklavzevanje_prednja Vabimo vas, da v pravljičnem vzdušju z nami pričakate Miklavža, ki ga bomo poklicali s pesmijo. Kaj bo, ko pride, pa ostaja – kot vedno – skrivnost.

KUD Sredina na Srednjeveškem semnju v Ljubljani

spectaculum_prednjaVabimo vas na srednjeveški semenj v Ljubljani, kjer bo KUD Sredina imela svojo stojnico in ustvarjalnico polstenja.

Božični sejem

bozicni_sejem2009_prednjaVabimo vas na božični sejem, ki ga Sredina prireja že četrto leto zapored. Na njem se boste lahko udeležili umetniških delavnic, si ogledali lutkovno igrico, prisluhnili zgodbi, ter kupili kakšno igračo ali drug izdelek iz naravnih materialov.

Otroške ustvarjalnice

druzinske_ustvarjalnice_prednjaVabimo vas, da se nam pridružite na otroški ustvarjalnicah, kjer boste lahko starši ustvarjali skupaj z otroki.